Plastfickor A3

plastfickorDet är inte så ofta man skriver ut något i A3 format men när man väl gör det kan det ju vara bra att ha någonstans att förvara dem, det är här plastfickor A3 kommer in i bilden. Med några plastfickor A3 kan du enkelt förvara dina affischer eller planscher som du skrivit ut i A3 format. De skyddar mot regn och rusk och det går dessutom fortfarande att rulla ihop dina papper eller vika dem eftersom plastfickor A3 är mjuka och inte lika hårda som en mapp utav samma format vilket kan vara smidigt eftersom de oftast är lite för stora för att ha med sig i en väska. I plastfickor A3 kan du utöver papper även förvara skolböcker och dylikt för att även skydda dem emot väder och vind. Det finns många ställen där du kan köpa plastfickor. De finns i olika pris och är tillverkade på lite olika sätt, vissa med på miljövänliga sätt med återvunnen plast. Dessa är ett bra alternativ ifall man vill bidra lite till miljön på köpet och förhindra utökad miljöförstöring. Men sen finns det såklart även de plastfickor som man kan köpa för under en krona styck, ifall man behöver många.