Radiostyrd helikopter

En radiostyrd helikopter är en populär leksak som både stora och små kan leka med. Det som är så bra med en radiostyrd helikopter är att man kan leka med den både sommar och vinter, inomhus och utomhus.  Det spelar heller ingen roll om man är tjej eller kille, ung eller gammal. Alla kan ha få ut något genom att leka med en radiostyrd helikopter leksak. En radiostyrd helikopter kan tillexempel vara en rolig sak man kan göra tillsammans.

Andra roliga saker man kan göra tillsammans som både stora och små kan få ut något av är tillexempel att spela kubb eller möta varandra på krocket. Eller varför inte ha en 5 kamp tillsammans. Då kan man spela olika spel och utmana varandra i dessa. För att göra det lite extra roligt kan man ge vinnaren ett pris. Då spelar det inte heller någon roll om deltagarna är i olika åldrar för vissa grenar kanske är lättare för de som är yngre medan andra grenar är lättare om man är lite äldre.  Man kan även låta de lite yngre få ett försprång med några poäng så det inte blir så orättvist för dem. Eller så tävlar man i blandade lag med både vuxna och barn.