Pengar till din klassresa

tjäna pengar till klassenOm du behöver pengar till din klassresa nu, går det att sälja service, hemtillverkade prylar eller hålla en loppis. Du och dina vänner kan, mot betalning, utföra all möjlig service åt familj, släkt, vänner och grannar för att tjäna pengar till er klassresa. Tvätta bilar och rasta hundar kan ge pengar till en klassresa. Ifall du vill att det ska gå fort att tjäna pengar till eran klassresa kan ni använda er av den inriktning klassen har, ifall det är en gymnasie klass, för att få pengar till just eran klassresa. Är du musik estet anordna en konsert, gärna med sidoförsäljning av mat. Är konst ditt huvudämne, samla ihop en utställning under temat, pengar till våran klassresa. Om du går på mellanstadiet kan du baka där hemma och sälja de nybakade bullarna för att tjäna pengar till en kul klassresa. Ett annat sätt att få pengar till din klassresa är att söka igenom förråden hemma. Några saker lär du få sälja på en gemensam loppis med dina klasskompisar, för att tjäna pengar till en klassresa.

Viktigast oavsett försäljningssätt är att förklara för kunden vad pengarna går till och för en lyckad försäljning, var glad och trevlig.